Download Cobweb

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Cobweb

Pjetri tetë vjeçar është i rrënuar nga një goditje misterioze dhe e vazhdueshme nga brenda murit të dhomës së tij të dhomës – një për të cilën prindërit këmbëngulin se është e gjitha në imagjinatën e tij. Ndërsa frika e Pjetrit intensifikohet, ai beson se prindërit e tij mund të fshehin një sekret të tmerrshëm, të rrezikshëm dhe vë në dyshim besimin e tyre.

By:
Posted on:
Tagline:Sooner or later, family secrets creep out.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 88 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *