Download Chandni Chowk to China

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Chandni Chowk to China

Me bazë në Chandni Chowk të Delhi, Sidhu jetim birësohet nga pronari i Bajrang Bali Parathas, i njohur thjesht si Dada. Vite më vonë Sidhu është rritur dhe është ekspert në prerjen e perimeve.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 154 Min
Country:
Release:
Language:广州话 / 廣州話, 普通话, English, हिन्दी
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *