Download Birth/Rebirth

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Birth/Rebirth

Një nënë beqare dhe një teknik morgu pa fëmijë janë të lidhur së bashku nga marrëdhënia e tyre me një vajzë të vogël që e kanë ringjallur nga të vdekurit.

By:
Posted on:
Tagline:Every body has potential
Quality:
Year:
Duration: 96 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *