Download Billion Dollar Heist

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Billion Dollar Heist

Globale, dinamike dhe hapëse e syve, kjo është historia e grabitjes kibernetike më të guximshme të të gjitha kohërave, vjedhja e Bankës Qendrore të Bangladeshit, duke gjurmuar origjinën e krimit kibernetik nga mashtrimi bazë i kartave të kreditit deri te organizatat kriminale jashtëzakonisht komplekse që ekzistojnë sot. mbështetur nga komente dhe njohuri magjepsëse nga ekspertë shumë të vlerësuar të sigurisë kibernetike.

By:
Posted on:
Tagline:The incredible true story of the most daring cyber theft ever.
Rate:NR
Genre: DOKUMENTAR
Quality:
Year:
Duration: 85 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *