Download Aurora: A Love Story

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Aurora: A Love Story

Kenny dhe Giselle janë vendosur të martohen në një plazh në Porto Riko. Xhisiela zhduket ditën e ceremonisë, duke nisur një zinxhir të egër ngjarjesh që nxjerrin në dritë sekrete, gënjeshtra dhe tradhti dhe kërcënojnë të shkatërrojnë historinë e dashurisë në përrallë.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 95 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *