Download Aporia

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Aporia

Që nga humbja e bashkëshortit të saj, Sophie ka luftuar për të menaxhuar pikëllimin, një punë me kohë të plotë dhe prindërimin e vajzës së saj të shkatërruar, por kur një ish-fizikante zbulon një makinë sekrete për përkuljen e kohës, Sophie do të përballet me një zgjedhje të pamundur.

By:
Posted on:
Tagline:Reality is a continuum.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 104 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *