Download Anchorage

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Anchorage

Dy vëllezër përpiqen të ngasin një bagazh të mbushur me opioidë të vjedhur nga Florida në Alaska për të fituar para në Tokën e Arit. Një akt dhune në disa sekondë diku në shkretëtirën e Kalifornisë e prish udhëtimin e tyre dhe i vendos ata në një rrugë përplasjeje me tragjedi.

By:
Posted on:
Tagline:Let’s get rich.
Rate:NR
Genre: THRILLER, DRAM, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 81 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *