Download Amigos

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Amigos

Siddharth, një i ri që drejton një biznes familjar habitet kur gjen doppelgängers e tij Manjunath dhe Michael në getdopple.com. Pasi takohen në Goa, ata zbresin në Hyderabad për të ndihmuar Siddarth të fitojë mbi Ishika, një vajzë që kërkon supermen për të qenë burri i saj. Por gjërat marrin një kthesë drastike kur NIA ndërmerr veprime për të kapur Michael, i njohur si Bipin Roy.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 137 Min
Country:
Release:
Language:తెలుగు
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *