Download Adipurush

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Adipurush

7000 vjet më parë, Princi Raghava dhe Princi Sesh i Ayodhya së bashku me Luftëtarët e Fuqishëm Vanar udhëtojnë në ishullin Lanka me synimin për të shpëtuar gruan e Raghava, Janaki, e cila është rrëmbyer nga Lankesh, mbreti i Lanka.

By:
Posted on:
Tagline:Celebrating Victory Of Good Over Evil
Rate:NR
Quality:
Year:
Duration: 179 Min
Country:
Release:
Language:हिन्दी
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *