Download A Million Miles Away

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

A Million Miles Away

Një punëtor ferme Emigrant, José Hernández, sfidon të gjitha shanset për të përmbushur ëndrrën e tij të përjetshme për t’u bërë një astronaut i NASA-s dhe për të shkuar në hapësirë.

By:
Posted on:
Tagline:It takes more than a dream to reach the stars.
Rate:PG
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 121 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *