Download A Day and a Half

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

A Day and a Half

Në një përpjekje të dëshpëruar për t’u ribashkuar me vajzën e tij, një burrë i armatosur hyn në qendrën mjekësore ku punon gruaja e tij e larguar dhe e rrëmben atë.

By:
Posted on:
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 96 Min
Country:
Release:
Language:svenska
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *