A California Christmas City Lights

A California Christmas City Lights

Vazhdim i “Një Krishtlindje në Kaliforni”. Ndjek Callie dhe Joseph një vit pasi ata ranë në dashuri, tani drejtojnë një fermë qumështi dhe punishte vere, por romanca e tyre kërcënohet kur detyrimet e biznesit dhe familjare e thërrasin Jozefin në qytet.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 106 Min
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download A California Christmas City Lights

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *