8 Bit Christmas

8-Bit Christmas

Në Çikago të viteve 1980, një 10-vjeçar nis një kërkim për të marrë dhuratën e Krishtlindjeve të brezit të tij: sistemin më të fundit dhe më të mirë të video-lojërave.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 97 Min
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download 8-Bit Christmas

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *