Christmas for Sale

Christmas for Sale

Manjati i pasurive të paluajtshme Terri McKenzie e gjen veten me një rast identiteti të gabuar kur miliarderi George Camden ka nevojë për ndihmë me procedurat e tij të divorcit. Kur ajo bie shumë thellë, a mund ta shpëtojë e vërteta shoqërinë dhe zemrën e saj?

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 88 Min
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Christmas for Sale

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *