A Christmas Story Christmas

A Christmas Story Christmas

Ndjek Ralphie-n tashmë të rritur ndërsa ai kthehet në shtëpinë në Rrugën Cleveland për t’u dhuruar fëmijëve të tij një Krishtlindje magjike si ajo që kishte si fëmijë, duke u rilidhur me miqtë e fëmijërisë dhe duke pajtuar vdekjen e Plakut të tij.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 98 Min
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download A Christmas Story Christmas

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *