A Wesley Christmas

A Wesley Christmas

Vëllezërit e motrat e rritur Chris, Todd dhe Cydney Wesley udhëtojnë të gjithë në shtëpinë e tyre të fëmijërisë në Uashington, DC për të festuar festat e Krishtlindjeve me prindërit e tyre Bryan dhe Sylvia dhe të gjithë familjen Wesley. Pas mbërritjes, ndodhin lloj-lloj drame familjare, një fqinj i çmendur dhe konflikt. Me të gjithë së bashku dhe gjithë bagazhin e emocioneve të tyre fizike në tërheqje

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 98 Min
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download A Wesley Christmas

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *