The Good Witch of Christmas

The Good Witch of Christmas

Në këtë vazhdim të adhurueshëm të “Christmas Thieves”, Frank dhe Toni po kujdesen për Liam dhe Olivia, ndërsa prindërit e tyre Emma dhe Peter janë duke bërë pazar për dhuratat e Krishtlindjeve të minutës së fundit. Ema dhe Peter hyjnë në një aksident me Santa Claus dhe kanë frikësuar të gjithë drerët e tij. Santa duhet të thërrasë për mbështetje dhe i vetmi person që ka mbetur për të shpëtuar ditën është Krishtlindjet

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 76 Min
Translator:RD per Filma365.net

Download The Good Witch of Christmas

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *