A Christmas in Switzerland

A Christmas in Switzerland

Alex është një arkitekte që pret me padurim të festojë Krishtlindjet në bujtinën e bukur Swiss Inn të nënës së saj. A mund të jetë një romancë e re me menaxherin e pashëm të Inn dhe baba i vetëm Liam, çelësi për t’i treguar Alexit magjinë e Krishtlindjes?

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 88 Min
Translator:RD per Filma365.net

Download A Christmas in Switzerland

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *