7O4ZxkNax7txZwRjDESVCKbtfAh

The Warrant: Breaker’s Law

Një urdhër sjell Marshallin John Breaker dhe Zëvendës Bugle Bearclaw, në vend për të dorëzuar një kriminel të rrezikshëm. Por, kur ata bëjnë qëndrim në emër të një gjyqtari, a mund të mbrojnë një qytet të vogël nga banda më e pamëshirshme në Perëndim?

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Country:
Release:
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Warrant: Breaker’s Law

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *