ujtWXSmq2RgFBxxlY4uDNi0IOWW

Will

Wilfried Wils është një polic ndihmës në Antwerp në fillimin e Luftës së Dytë Botërore. Qyteti është në kontrollin e dhunës dhe mosbesimit. Wilfried bën atë që mundet për veten e tij, duke shmangur shtigjet që janë shumë të rrëshqitshme. Ai merr vëmendje dhe mbështetje materiale nga një njeri që ka mbajtur anën e pushtuesit gjerman, Meanbeard, por gëzon gjithashtu besimin e kolegut të tij antinazist Lode, vëllait të dashurisë së Wilfried, Yvette. Wilfried lufton për të mbijetuar ndërsa persekutimi i hebrenjve vazhdon pa pushim.

By:
Posted on:
Tagline:They were times for ambiguity and contempt, and in that they do not differ from other times, which is to say they have not gone by.
Genre: LUFT, DRAM, HISTORI
Quality:
Year:
Duration: 114 Min
Country:,
Release:
Language:Nederlands
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Will

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *