iiid1xMhoAcW83VJ9LdAqf4Vtbr

The Tiger’s Apprentice

Pas vdekjes së gjyshes së tij, Tom Lee zbulon se ai është pjesë e një linje të gjatë të mbrojtësve magjikë të njohur si Gardianët. Me udhëzimet nga një tigër mitik i quajtur Hu dhe luftëtarët e tjerë të kafshëve të Zodiakut, Tom stërvitet për të marrë një forcë të keqe që kërcënon njerëzimin.

By:
Posted on:
Tagline:Unlock the power within.
Rate:PG
Quality:
Year:
Duration: 83 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Tiger’s Apprentice

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *