24iOlmQYV5aUgzLARyzSQN3T6qH

The Unbreakable Tatiana Suarez

Ndiqni shpirtin dhe lëvizjen e jashtëzakonshme të luftëtares së arteve marciale të përziera (MMA) Tatiana Suarez ndërsa ajo përgatitet të rihyjë në kafaz pas gati katër vitesh larg nga sporti. Suarez reflekton mbi rrugëtimin e saj nga mrekullia e mundjes tek atletja profesioniste dhe trashëgiminë që ajo lë vajzat e reja, veçanërisht ato në komunitetin latin.

By:
Posted on:
Tagline:Every setback is an opportunity.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 81 Min
Country:
Release:
Language:Español, English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Unbreakable Tatiana Suarez

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *