dFQytJBHxcueASNKcv97Ps2mRW0

Sam Bahadur

Bazuar në jetën e Sam Manekshaw, i cili ishte Shefi i Shtabit të Ushtrisë së Ushtrisë Indiane gjatë Luftës Indo-Pakistaneze të vitit 1971, dhe oficeri i parë i Ushtrisë Indiane që u promovua në gradën e Field Marshall.

By:
Posted on:
Tagline:His Life. Our History.
Genre: LUFT, DRAM, HISTORI
Quality:
Year:
Duration: 148 Min
Country:
Release:
Language:हिन्दी
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Sam Bahadur

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *