8g1or9dR9KYRJy0lFXQpZ0kAqtC

Não Tem Volta

Henrique nuk mund ta kapërcejë ndarjen e tij nga Gabriela dhe, edhe një vit më vonë, ai është aq i shkatërruar sa nuk mund të emocionohet për asgjë dhe askënd tjetër. Për t’i dhënë fund vuajtjeve të tij, ai vendos të marrë jetën e tij, por duke qenë se nuk ka guxim, punëson një kompani vrasësish që kanë vetëm një rregull: Pasi firmoset dhe paguhet, nuk ka kthim prapa. Megjithatë, pas nënshkrimit të kontratës, Henrique dhe Gabriela kalojnë rrugët rastësisht dhe ajo zbulon se dëshiron të ribashkohet. I dëshpëruar për të zbuluar se kush do të jetë xhelati i tij, Henrique përfshihet në një rrugë plot situata të tensionuara dhe të mrekullueshme për të shpëtuar veten dhe më në fund të jetë me gruan që dashuron.

By:
Posted on:
Genre: AKSION, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Country:
Release:
Language:Português
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Não Tem Volta

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *