1NDE5VMGoru2eVtG7s0fuEhWEmJ

Fireworks AKA Stranizza d’amuri

Një qytet sicilian i djegur nga dielli në verën e vitit 1982 ofron një sfond të gjallë të kësaj drame të butë romantike rreth dy adoleshentë që bien në dashuri, por shumë për mosmiratimin e atyre përreth tyre. Gianni është një adoleshent i pashëm, por i turpshëm, i cili punon si mekanik makinash në garazhin e njerkut të tij, por tallen pa mëshirë nga banorët maço për të qenë homoseksual. Me jetën e tij familjare jo më të mirë, Gianni tërhiqet në vetvete derisa një ditë takon Ninon, një djalë me flokë kaçurrela me një buzëqeshje infektive. Ndërsa të dy bëhen të afërt dhe bien në dashuri, zhurmat morale nga familjet dhe fqinjët e tyre fillojnë të shpërthejnë. Me të gjithë kundër tyre, djemtë vendosin të mbajnë qëndrim.

By:
Posted on:
Tagline:Sicily 1982, the dream of loving each other without fear
Genre: DRAM, ROMANCE
Quality:
Year:
Duration: 134 Min
Country:
Release:
Language:Italiano
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Fireworks AKA Stranizza d’amuri

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *