bkvOL3vXy5l5aAsfVyMK3liPFeO

Dario Argento Panico

Ky dokumentar për mjeshtrin e madh të filmave horror dhe fantastikë evropianë ofron një eksplorim gjithëpërfshirës në jetën dhe trashëgiminë e regjisorit të Suspiria. Duke përdorur procesin e shkrimit të filmit të tij të ardhshëm si pikënisje, Dario Argento Panico na zhyt në mendjen e gjeniut italian dhe ofron dëshmi nga kineastët e tjerë që e duan punën e tij, të gjithë emrat kryesorë në botën e sotme të kinemasë, duke përfshirë Gaspar Noé dhe Guillermo. Del Toro.

By:
Posted on:
Tagline:Fear is for beginners.
Quality:
Year:
Duration: 98 Min
Release:
Language:English, Français, Italiano, Español
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Dario Argento Panico

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *