eSatbygYZp8ooprBHZdb6GFZxGB

Radical

Në një qytet kufitar meksikan të rrënuar nga neglizhenca, korrupsioni dhe dhuna, një mësues i frustruar provon një metodë të re radikale për të thyer apatinë e nxënësve të tij dhe për të zhbllokuar kureshtjen, potencialin e tyre… dhe ndoshta edhe gjenialitetin e tyre.

By:
Posted on:
Tagline:Think for yourself.
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 127 Min
Country:,
Release:
Language:Español
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Radical

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *