gwnjLH4UHmLc06sZCFuSXIXlXp5

Romance with a Twist AKA Love in the Air

Luna është një ish kërcimtare, e cila e la atë ëndërr pas për një jetë të bazuar duke menaxhuar biznesin e ndërtimit të familjes së saj dhe merr mundësinë për të transformuar një gjimnaz në një studio për antena. Ndërsa kalon fshehurazi një moment për të provuar të kërcejë në mëndafsh, ajo zbulohet në mënyrë të fshehtë nga Bennet, një aerialist profesionist, i cili është kthyer në shtëpi nga performanca në mbarë botën. Bennet nuk është shumë i kënaqur të hyjë për të gjetur kontraktorin e tij duke u ngatërruar me mëndafshët, por kur partneri i tij për një shfaqje të ardhshme largohet, ai së shpejti rekruton Lunën për të performuar me të. Ndërsa puna e palodhur e këtij sporti dinamik dhe gëzimet e kthimit të Lunës në rrënjët e saj si balerin i afrojnë ata, a do të rrëzohet lidhja e tyre apo do të gjejnë një mënyrë për të arritur lartësi të reja?

By:
Posted on:
Genre: ROMANCE
Quality:
Year:
Duration: 84 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Romance with a Twist AKA Love in the Air

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *