o5B720hAvPusVMhOAUjIWFHSFO4

Restore Point

Është viti 2041 dhe boshllëqet në pabarazinë sociale dhe ekonomike e kanë lënë botën në prag. Një përparim në shkencë i ka dhënë njerëzimit aftësinë për të rikthyer në jetë viktimat e një krimi të dhunshëm duke mbështetur trurin e tyre çdo 2 ditë. Kjo i lejon një detektivi ambicioz dhe të ri mundësinë për të zgjidhur një rast të një çifti të vrarë kur ekipi i restaurimit është në gjendje të rikthejë njërin prej tyre.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 111 Min
Release:
Language:Český
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Restore Point

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *