wj1VRcVsh39nkxLkZP8tuGd96tc

The Underdoggs

Jaycen ‘Two Js’ Jennings është një ish-yll profesionist i futbollit që ka arritur fundin. Kur u dënua me shërbimin e komunitetit duke drejtuar Underdoggs, një ekip futbolli i padisiplinuar në qytetin e tij të lindjes, ai e sheh atë kryesisht si një mundësi për të rindërtuar imazhin e tij publik. Por në këtë proces, ai thjesht mund ta kthejë jetën e tij dhe të rizbulojë dashurinë e tij për lojën.

By:
Posted on:
Tagline:From blunts to runts.
Rate:R
Genre: KOMEDI, SPORT
Quality:
Year:
Duration: 96 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Underdoggs

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *