bewmBcjJxHeipS1PNu9Lfyvt3zY

The Cursed AKA Eight for Silver

Në fund të shekullit të 19-të, një baron brutal tokësor vret një klan rom, duke lëshuar një mallkim mbi familjen dhe fshatin e tij. Në ditët në vijim, banorët e qytetit rrënohen nga makthet, djali i baronit zhduket dhe një djalë gjendet i vrarë. Vendasit dyshojnë për një kafshë të egër, por një patolog vizitues paralajmëron për një prani më të keqe që fshihet në pyll.

By:
Posted on:
Tagline:Innocence will fall prey.
Quality:
Year:
Duration: 111 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Cursed AKA Eight for Silver

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *