DJ9wKCKIprMA3krenGOhNFqofU

The Last Repair Shop

Në një magazinë në zemër të Los Anxhelosit, një pjesë e vogël e zejtarëve të përkushtuar mbajnë më shumë se 80,000 instrumente muzikore studentore, punëtoria më e madhe e mbetur në Amerikë në llojin e saj. Njihuni me katër personazhe të paharrueshëm, jeta e thyer dhe e riparuar e të cilëve u është kushtuar për të sjellë shumë më tepër se muzikë nxënësve të këtij qyteti.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 40 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Last Repair Shop

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *