wGoPB8VcnD2yYyeXKPPECpEe9pL

Lil Nas X: Long Live Montero

Një portret jashtëzakonisht intim i një artisti në turne duke lundruar identitetin, familjen, pritshmëritë dhe pranimin, të gjitha duke reflektuar mbi vendin e tij brenda trashëgimisë së Black, interpretuesve queer.

By:
Posted on:
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 95 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Lil Nas X: Long Live Montero

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *