mP9EMrwJRxj7O4P4v2xsNyWWA1f

La Civil

Cielo është një nënë, vajza adoleshente e së cilës është rrëmbyer në Meksikën Veriore. Kur autoritetet nuk ofrojnë mbështetje në kërkim, Cielo i merr gjërat në duart e saj dhe shndërrohet nga shtëpiake në një militante hakmarrëse.

By:
Posted on:
Tagline:Never underestimate a mother’s wrath.
Genre: THRILLER, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 140 Min
Release:
Language:Español
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download La Civil

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *