fmh0NXsao4IDObBOmjvWALUzo7Q

Invalid

Artisti inatosur Laco humbet gjithçka për një grup mafiozësh. Tani i lidhur me karrige me rrota dhe me jetën e tij në spirale, është miku i tij i ri Gabo, një rom vendas që e ndihmon Lakon t’i shohë gjërat me një këndvështrim të ri. Hakmarrja është e ëmbël.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 108 Min
Country:
Release:
Language:Slovenčina
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Invalid

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *