6xkhsNyeEybWR9be66IbqeLGrp6

Hygge!

Një grup miqsh takohen për një darkë dhe për argëtim nisin një lojë feste ku të gjithë duhet të ndajnë gjithçka që vjen në telefonat e tyre. Pa kaluar shumë, sekretet dalin jashtë dhe kërcënojnë të prishin gjënë më të rëndësishme nga të gjitha, ‘hygge’.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 100 Min
Country:,
Release:
Language:Dansk
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Hygge!

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *