l3UO18fD7rSPRw8AYB8d19zwxUb

American Star

Një vrasës në një detyrë të fundit në Fuerteventura, për të vrarë një njeri që nuk e ka takuar kurrë. Kur objektivi i tij vonohet, ai e gjen veten të tërhequr nga ishulli, njerëzit dhe një anije e mbytur fantazmë. Në vend që të ndjekë protokollin, ai qëndron. Por kur objektivi kthehet, bota ka ndryshuar. Më parë gjithçka ishte e thjeshtë, tani asgjë nuk është.

By:
Posted on:
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 107 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download American Star

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *