3DUhY8eB0X5NM6smvas8nfdUYZu

Rimini

Richie Bravo, një herë e një kohë një yll i suksesshëm i popit, ndjek famën e tij të venitur në Rimini dimëror. I bllokuar mes dehjes së përhershme dhe koncerteve për autobusë me turistë, bota e tij fillon të shembet kur vajza e tij e rritur hyn në jetën e tij.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 115 Min
Release:
Language:English, Italiano, Deutsch
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Rimini

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *