vijoU09NBYoQ5VpawXj2AfGOmCw

Historias lamentables

Kjo antologji satirike tregon historitë surreale të një dhuratë për Don Horacio, një udhëtim në plazh për Bermejo, një marrëdhënie që ndryshon jetën midis Tina dhe emigrantit të ri Ayoub dhe një klient të ri për një kompani që është e specializuar në justifikime.

By:
Posted on:
Genre: KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 129 Min
Country:
Release:
Language:Español
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Historias lamentables

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *