65AhlsGWrm3bjDAoRTYADqqtObl

Bethlehem Light

Një shkrimtar i njohur tashmë në moshën 75-vjeçare është i vetëdijshëm për rritjen e moshës së tij dhe rrezikun që stili i tij letrar të rëndohet. Ekzistenca e tij e përditshme gjallërohet nga personazhe të tregimeve të tij, të cilët priren të hyjnë në realitet në mënyra të papritura, në faza të ndryshme të plotësisë dhe me lloj-lloj kërkesash të çuditshme.

By:
Posted on:
Genre: FANTAZI, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 99 Min
Release:
Language:Český
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Bethlehem Light

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *