hr9rjR3J0xBBKmlJ4n3gHId9ccx

Animal

Djali i thekur i një industrialisti të fuqishëm kthehet në shtëpi pas vitesh jashtë vendit dhe zotohet të marrë hak të përgjakshëm ndaj atyre që kërcënojnë jetën e babait të tij.

By:
Posted on:
Tagline:A father-son bond carved in blood
Genre: AKSION, DRAM, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 201 Min
Country:,
Release:
Language:हिन्दी
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Animal

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *