jhuKi6SCAX54UVXDuqSzokZW2Ff

A Royal Recipe for Love

Kur Ema, një bukëpjekëse e re në qytetin e Nju Jorkut, punësohet për të gatuar për festën e ditëlindjes së Marquess of Pembroke, ajo është e bindur se një punë e mirë do të çojë në arritjen e një marrëveshjeje librash gatimi. Derisa të zbulojë se ajo duhet të ndajë kuzhinën me Marco-n e pashëm, por të paparashikueshëm, një kuzhinier privat i yjeve, i cili dëshiron që ajo të hedhë të gjitha planet dhe recetat e saj nga dritarja.

By:
Posted on:
Genre: ROMANCE
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download A Royal Recipe for Love

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *