9VBMAwJRQCdkqsv5e028RnK0Uo1

Together 99 AKA Tillsammans 99

Një grup individësh shumë të ndryshëm që në vitin 1975 jetonin në një komunë të quajtur “Së bashku”. Tani është viti 1999 dhe kolektivi është kthyer në më të voglin në botë. Komuna përbëhet nga vetëm dy persona – Göran dhe Klasse. Duke u ndjerë pak i vetmuar, lind ideja e një ribashkimi me miqtë e tyre të vjetër.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 115 Min
Country:,
Release:
Language:svenska
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Together 99 AKA Tillsammans 99

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *