AcoVfiv1rrWOmAdpnAMnM56ki19

Wish

Asha, një idealist mendjemprehtë, e bën një dëshirë aq të fuqishme saqë i përgjigjet një forcë kozmike – një top i vogël energjie pa kufi të quajtur Yll. Së bashku, Asha dhe Star përballen me një armik më të frikshëm – sundimtarin e Rosas, Mbretin Magnifico – për të shpëtuar komunitetin e saj dhe për të provuar se kur vullneti i një njeriu të guximshëm lidhet me magjinë e yjeve, mund të ndodhin gjëra të mrekullueshme.

By:
Posted on:
Tagline:Be careful what you wish for.
Rate:PG
Quality:
Year:
Duration: 95 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Wish

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *