eCNJuGsCNdf2yf4F3UcDg1WZTbo

Lord of Misrule

Kur vajza e priftit të ri të qytetit zhduket gjatë festës së të korrave, fillon një kërkim i dëshpëruar, duke zbuluar historinë e errët të qytetit dhe duke rishfaqur tregime të një shpirti misterioz e keqdashës që kërkon sakrificë.

By:
Posted on:
Tagline:Beware the Harvest.
Genre: HORROR
Quality:
Year:
Duration: 104 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Lord of Misrule

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *