e9xbdvH05hwYcyWkjEMEdyHytuo

Club Zero

Zonja Novak bashkohet me stafin e një shkolle ndërkombëtare me konvikt për të mësuar një klasë të ndërgjegjshme të të ushqyerit. Ajo udhëzon që të hash më pak është e shëndetshme. Mësuesit e tjerë janë të ngadaltë për të vënë re atë që po ndodh dhe në kohën kur prindërit e shpërqendruar fillojnë të kuptojnë, Club Zero është bërë realitet.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 110 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Club Zero

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *