nCDyvP9qIa90TikaOm0BWCP1NTm

Call Me Kate

Një dokumentar me metrazh të gjatë që kap shpirtin dhe vendosmërinë e Katharine Hepburn, duke eksploruar historinë e saj duke përdorur fjalët e saj, përmes një kombinimi orësh të kasetave audio të fshehura dhe intime më parë, video dhe arkiv fotografik.

By:
Posted on:
Genre: DOKUMENTAR
Quality:
Year:
Duration: 86 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Call Me Kate

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *