g7W0VDmUNLVn8vAo0QpmzlkRftL

Ferrari

Ngjarjet e vendosura gjatë verës së vitit 1957. Ish-piloti i garave, Enzo Ferrari, është në krizë. Falimentimi kërcënon kompaninë që ai dhe gruaja e tij, Laura, e ndërtuan nga asgjëja dhjetë vjet më parë. Martesa e tyre e stuhishme lufton me zinë për një djalë dhe me pranimin e një tjetri.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 131 Min
Release:
Language:English, Italiano
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Ferrari

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *