p3GfbstvxDAe7WP8ucqw0aPSaWZ

A Tale of Shemroon

Pas vdekjes së parakohshme të nënës së tij, Amiri, i cili e sheh babain e tij si të vetmin përgjegjës për jetën e tyre të shkatërruar, është i dëshpëruar të largohet nga shtëpia e familjes dhe të marrë Aliun, vëllain e tij më të vogël. Duke përfituar nga lidhjet e tij me rininë e artë të Teheranit, ai nis një biznes fitimprurës. Por një natë, një dorëzim i thjeshtë kthehet në kaos dhe prish fatin e dy vëllezërve.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 102 Min
Release:
Language:فارسی
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download A Tale of Shemroon

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *