gE5qF7YAiNycmyCJwS6Hyt0xyvO

Full Circle

Përballë një dëmtimi traumatik që ju bën të paaftë përgjithmonë; si do ta shpikje veten? Rrethi i plotë tregon historinë e elasticitetit të përbashkët të Trevor Kennison dhe Barry Corbet dhe refuzimit për të lejuar që pasioni i tyre për jetën të kufizohet nga dëmtimi i palcës kurrizore. Është një ekzaminim i pandërprerë i sfidave të dëmtimit të palcës kurrizore dhe një festë e rritjes që mund të katalizojë një tragjedi e tillë.

By:
Posted on:
Tagline:A story of post traumatic growth
Rate:NR
Quality:
Year:
Duration: 103 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Full Circle

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *